Stichting Het Overleg Dutch Law Firm Librarians  
     
Het Overleg

Doorzoek deze site met
   
Home Bijeenkomsten Agenda Publicaties Beroeps informatie Links Prikbord Contact

BIJEENKOMST 22 MEI 2003

Thema: “persoonlijke effectiviteit”
onder leiding van drs. Maaike Bakker, directeur / eigenaar van Bakker Consult en drs. Arjan Lautenbach, adviseur bij Holland Consulting Group.

De belangrijkste doelstelling van de training is de deelnemer bewust te laten worden van en inzicht te verschaffen in de mogelijkheden om de eigen effectiviteit te verhogen.
De training richt zich daarbij op de vraag hoe je je overtuigend en geloofwaardig presenteert en positioneert in de interactie met anderen.

  • Welke beïnvloedingsmogelijkheden liggen binnen jouw bereik?
  • Hoe kan je stevig én flexibel zijn binnen verschillende situaties?
  • Wat kan jouw presentatie in gesprekken, overdrachtsmomenten, presentaties en binnen onderhandelingen effectiever maken?

Dit zijn vragen die tijdens de training beantwoord zullen worden.
Ochtendgedeelte: met behulp van een theoretisch kader worden de deelnemers inzichten geboden op het gebied van persoonlijk presenteren, communiceren en onderhandelen. Middaggedeelte: vervolgens zal de training ingaan op de persoonlijke situatie door in klein groepsverband te werken aan persoonlijke cases.
De training kent dan ook een vooropdracht (case-formulier) waarin de deelnemer gevraagd wordt een eigen praktijksituatie te beschrijven.

Het verzoek aan de deelnemers is dit formulier voor zichzelf in te vullen en mee te nemen naar de bijeenkomst. Het is niet noodzakelijk om het terug te sturen. Klik hier voor het formulier als word bestand of hier om het on-line in te vullen.


Wilt u hier ook uw logo met hyperlink naar uw site? Laat het ons weten.

 

   
     

© 2001-2021 Het Overleg