Stichting Het Overleg Dutch Law Firm Librarians  
     
Het Overleg

Doorzoek deze site met
   
Home Bijeenkomsten Agenda Publicaties Beroeps informatie Links Prikbord Contact

Functieomschrijvingen

Het Overleg heeft een functieomschrijving opgesteld voor de functie van bibliothecaris / informatiespecialist (PDF) en de functie van Juridisch Medewerker/Professional Support Lawyer PSL (PDF). Dit een algemene functieomschrijving. Naar behoeven kan deze worden aangepast aan het gewenste niveau van de functionaris voor wie deze bestemd is. Indien er behoefte is aan meer informatie, kunt u deze via de knop "contact" bij Het Overleg opvragen.

Opleidingsmatrix

Klik hier voor een overzicht cursussen en trainingen voor professionals werkzaam in de informatiedienstverlening.

Basisbibliotheek

Op de website van Boekhandel Jongbloed vindt u onder het kopje "Boeken" --> "Basisbibliotheken" een overzicht van alle boeken en abonnementsproducten waarvan Jongbloed suggeert dat die minimaal thuishoren in uw collectie.

Stages

Stageplaatsen voor studenten IDM of HBO recht bij een advocatenkantoor

Studenten in de laatste fase van de studie IDM of HBO rechten, die een praktijkstage bij een advocatenkantoor zoeken, worden in de gelegenheid gesteld kennis te maken met het vak van informatiespecialist.
Belangstelling? Stuur een brief vergezeld van CV per email aan info@hetoverleg.org of ga naar “Contact

Scholingsaanbod van GO opleidingen voor deelnemers aan Het Overleg.

Samen met de GO opleidingen, het opleidingsinstituut voor informatieprofessionals, is een selectie gemaakt speciaal voor kennismanagers, bibliothecarissen, informatiespecialisten, knowhowmedewerkers, documentalisten werkzaam voor advocaten, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en rechtsbijstandverzekeraars.

Klik hier voor de speciale opleidingspagina


Wilt u hier ook uw logo met hyperlink naar uw site? Laat het ons weten.

 

   
     

© 2001-2024 Het Overleg